Tina Kirstine      

Referencer

Mailkorrespondance, skypesessioner og sessioner i klinik

​S p i r i t u a l i t e t  o g  E n e r g i t e r a p i

Referencer i forbindelse med kurser


"Som sendt fra himlen"

... Jeg føler, at Tina kom som sendt fra himlen, som svar på min bøn og mit ønske om at finde den helt rette person til at hjælpe mig og min familie. Tina formidler beskeder på en meget blid, indlevende og kærlig måde, der netop også kendertegner Tina. De beskeder jeg fik, var utroligt præcise, rammende og beskrivende og med fokus på, hvad mit livsformål er.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tina.... Læs hele referencen.

Charlotte Schademan, København"Jeg forstår ikke, hvordan du kan. Du fik mig til at føle, at jeg blev set og forstået. Jeg kom til dig med hovedpine og maveproblemer. Du kunne se det, inden jeg sagde, hvad det var, jeg kom med. Udover at se mine fysiske lidelser, så ramte du fuldstændig plet omkring det psykiske. Jeg følte en forløsning undervejs og fik en aha-oplevelse. Efterfølgende da jeg kom hjem, arbejdede jeg med mig selv, som du sagde, at jeg skulle og jeg har i dag ingen hovedpine eller maveproblemer samt har fået en indre ro og genfundet en glæde ved livet - tusinde tak Tina"

Anne, Ringsted

 


"Det var en ganske særlig og unik følelse at læse dine første ord til mig. Ret hurtigt, er der en følelse af at have mødt et menneske, der kender mig helt ind til min inderste kerne. Jeg følte enorm varme, mens jeg læste og det var en ubeskrivelig følelse af "at blive fundet".

Det samtidigt med, at alle de frustrerende følelser indeni mig, som har været svært at placere igennem mit liv, pludselig gav fuldstændig mening!!.

Det var en ret intens oplevelse. Følelsen af balance fyldte mig. Du beskrev præcist og med ord,

jeg ikke kunne have valgt bedre selv, hvordan jeg oplever mit liv, og hvordan jeg "som menneske"

er sat sammen.
Dine ord og beskrivelser, gav mig en savnet balance ind i mit liv. Jeg blev utrolig rørt over at læse

din clairvoyance til mig, og følte mig også forstået på det mentale plan. 
​Jeg har taget dine ord til mig og ind i mit hjerte. En uro og frustration er afløst af balance og lykkefølelse"
Kærlige hilsner fra en glad pige, Jane, Aalborg"kære Tina, jeg har mødt mange clairvoyante, men jeg har aldrig mødt nogen, der er så præcis og skarp, som du er. Samtidigt er der stor indføling og visdom i din vejledning. 

Jeg føler mig mødt nøjagtigt dér, hvor jeg er. Din evne til at heale fysiske som psykiske tilstande, er fantastisk. De nakkeproblemer, jeg har haft i nogen tid, blev healet på 10 minutter og jeg følte ret hurtigt en forbedring. Jeg kan kun varmt anbefale dig til andre, som har brug for en dybtgående psykospirituel vejledning/healing i deres proces".
Lars, Roskilde


"Tusinde tak for et fantastisk healingsforløb. Jeg har været så anspændt og fyldt med negative tanker. I dag er det væk og jeg 
har fået en lethed og de negative tanker og følelser er healede op.

Du giver mig ro og jeg vil følge din vejledning :O). Det var en oplevelse, som jeg ikke vil glemme".
Lars D., Aalborg

   
"Kære Tina, tusind tak for et spændende og lærerigt skytsenglekursus. Jeg har længe kendt til skytsengle, men det har tidligere været svært at forstå hvad min personlige skytsengel stod for og hvordan jeg kunne komme i kontakt med den når jeg havde behov for hjælp og vejledning. Det var dejligt at lære hvad den hedder og hvor enkelt man kan kontakte den. Der var også meget ny viden for mig i dette kursus om "skytsengle systemet " kodning af mit eget krystal og i det hele taget spirituel viden på et meget højt niveau og som sidegevinst nogle fantastiske meditationer. Jeg har siden kurset brugt min nye viden og min kodede krystal hver dag og glæder mig over hvor meget hjælp jeg får. " Karsten Madsen København""Der var noget særligt over Tina på skytsenglekurset i København, hendes mildhed, indlevelsesevne og kærlige væsen lyste rummet op. Da Tina skulle fortælle, hvordan min skytsengel så ud, blev det gjort på en sådan måde, at det gik lige i hjertet. Jeg blev dybt rørt og taknemmelig. Kurset var en meget stærk oplevelse. 

Charlotte Schademan, København"