"Som sendt fra himlen"
Jeg havde længe gået med et dybtfølt ønske om at få klarhed over et familiært issue og vidste, at jeg ønskede at spørge en clairvoyant om dette. På trods af jeg igennem mange år har benyttet flere clairvoyante og endda nogen fast igennem flere år, så følte jeg, at til lige netop dette issue, skulle det være et menneske, som jeg aldrig før havde fået en clairvoyance af. Og jeg ventede i flere år med en klar følelse af, at når den rette person til opgaven stod overfor mig, så ville jeg vide det. 

Da jeg så et opslag om et skytsenglekursus i København, vidste jeg bare på et dybere plan, at dette måtte jeg bare med til, men egentlig ikke hvorfor. Det viste sig dog straks, da jeg trådte ind af døren. For der var noget særligt over Tina, hendes mildhed, indlevelsesevne og kærlige væsen lyste rummet op.

Da Tina så skulle fortælle, hvordan min skytsengel så ud, blev det gjort på en sådan måde, at det gik lige ind i hjertet. Jeg har siden barn, været meget draget af buddhismen og af Buddha figurer i alle afskygninger og da Tina så fortalte, at der var en meget stærk lysende Buddha energi i min skytsengel, følte jeg mig dybt rørt og taknemmelig. Det var en meget stærk oplevelse. 

Senere formidlede Tina personlige beskeder til hver enkelt deltager, fra vores respektive skytsengle. Dette blev gjort på den meget blide, indlevende og kærlige måde, der netop kendetegner Tina. De beskeder jeg fik, var utroligt præcise, rammende og beskrivende og med fokus på, hvad mit livsformål er. Alt i alt en berigende oplevelse og efter formidlingen af budskabet fra min skytsengel, vidste jeg med al tydelighed, at grunden til, at jeg følte mig draget til dette kursus, var fordi Tina var lige den person, som jeg i årevis har ventet på.

Jeg bestilte herefter en session hos Tina og også her oplevede jeg, at alle beskeder blev formidlet på den fineste og kærlige måde. Jeg fik belyst de problematikker, jeg ønskede og det gav mig forståelse, klarhed og håb for fremtiden. For nogle af de ting jeg spurgte ind til, som krævede en tidsangivelse fra Tina, der skete der efterfølgende det besynderlige, at de indtraf allerede indenfor en uge efter besøget hos Tina, selvom det så ud til, at der ville gå længere tid. Jeg er selv overbevist om, at besøget hos Tina var med til, at jeg fik sluppet bekymringer og vrangforestillinger, som har virket som blokeringer for flowet kunne indfinde sig på disse områder.

Så summa summarum så føler jeg, at Tina kom som sendt fra himlen, som svar på min bøn og mit ønske om at finde den helt rette person til at hjælpe mig og min familie. At der så rent tidsmæssigt efter sessionen nærmest er sket fremskridt og nye muligheder dukket op i turbo tempo, er min familie og jeg bare dybt taknemmelige for. 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tina, både i forhold til at lære din skytsengel at kende og i forhold til at få personlig sessions. 

Charlotte Schademan, København

​S p i r i t u a l i t e t  o g  E n e r g i t e r a p i

Tina Kirstine