Krops- og energiterapi

Sådan foregår en behandling hos mig

Vi starter med en kort samtale, hvor vi sammen sporer os ind på hvilke problematikker, som du har og hvad jeg skal være særligt opmærksom på under behandlingen.

Herefter foregår din behandling på min briks, hvor du ligger under et tæppe. Nogle gange har du dit tøj på og alt efter behandling så kan jeg bede dig om ligge i undertøj, men dette vil være i samråd med dig.

Jeg vil under behandlingen have fokus på dit åndedræt, da det er med til at forene kroppen fysisk og psykisk.

En behandling kan ved nogle vække følelser i form af vrede, glæde, latter, stivhed, rystelser, skælven, kulde og andre følelsesmæssige udtryk. Dette fordi din krop får lov til at udtrykke sig. Mange føler sig efter behandlingen lettere og mere fri.

Personer i alle aldre kan have gavn af kropsterapi.


​En behandling varer 60 min. og starter fra 650,- kr. 

Din krop fortæller sandheden

I kropsterapi arbejder jeg med en bevidsthed om sammenhængen mellem dine følelser og tanker. Vores krop skelner ikke mellem konkrete/fysiske problemer

og følelsesmæssige problemer.

Vores krop lyver ikke og den vil derfor altid være ærlig omkring, hvordan du har det.

Den rummer din personlige historie og den fortælle, hvilke situationer du er udfordret i og hvor dine styrker er.

Kropsterapi handler om at sanse indad og sætte farten ned.

Tak TK - for at hjælpe mig med at få mig og mit system i balance igen. Behandlingerne har gjort en stor forskel og jeg kan nu vågne op om morgenen uden rygsmerter og hovedpine.

Tak for en helt fantastisk og professionel oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Tina Kirstine.     / Karin Sørensen, Holbæk

Før jeg kom til Tina Kirstine, havde jeg prøvet mange forskellige behandlinger for at slippe af stivhed og smerter. Massører, healere, kiropraktik, smertestillende osv. - var ved at miste håbet.

Jeg havde problemer med at gå og fik pga. det en skævhed i ryggen. Der er nu bevægelse igen i min ryg og jeg har ikke smerter længere. Jeg er så taknemmelig.    / Heidi Larsen, Korsør.

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform med gode resultater for både fysiske og psykiske ubalancer i kroppen.

Den bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier.

Jeg kombinerer behandlingen med (alt efter hvad du har brug for) Shiatsu massage, Tui Na (kinesisk massageteknik), akupressur, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi, kranio sakral terapi, lettere ledfrigørelse, cupping, healing, akupunktur og samtaleterapi.

Tina Kirstine      

​S p i r i t u a l i t e t  o g  E n e r g i t e r a p i