​Kurser, workshops og events

​S p i r i t u e l   r å d g i v n i n g
Clairvoyance - workshops - onlinekurser
Tina Kirstine      Søndag den 4. februar 2018 - Indisk håndlæsning workshop
- med et strejf af Kina
Sted: 
Sjælsgården, Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.
Tid: 
Kl. 10.00 - kl. 15.00.
Pris: 
400 kr inkl. kaffe/the og sundt snack.
Tilmelding nødvendig. OBS. der er kun 2 pladser tilbage (11.01.18).

Året 2018 er lige rundt hjørnet - et nyt år med mange muligheder og døre. 
Vil du se, hvad dine muligheder er til året, der kommer? Din hånd rummer dine evner, kvaliteter og områder, hvor du skal passe på dig selv. 


Dette er en workshop i indisk håndlæsning, hvor du vil lære alle linjer, bjerge og fingre at kende samt symboler. Vi starter op med en blindtegning, som fortæller dig, hvor du står lige nøjagtigt i dette øjeblik. 
Den indiske håndlæsning (Samudrika Shastra) er den mest populære i verdenen og er ca. 3000 år gammel. Den vestlige håndlæsning går mest i retningen af det psykiske i mennesket, hvor den indiske går i retningen af fortiden og fremtiden. Den indiske håndlæsning hjælper os til se vores natur, evner og skjulte potentialer samt at man kan blive opmærksom på de barrierer, der kan være på ens vej. 

Du vil derfor lære at forstå dig selv bedre og blive opmærksom på dit indre liv samt dine formål her i livet. Dharma – som betyder, de opgaver som du skal udføre i dette liv og Karma – det du skal lære og rydde op i. 
Vi vil endvidere kigge på håndens form, farve og størrelse. Hvis du er højrehåndet, så betragtes din venstre hånd som din fødselshånd (den indeholder dit indre liv og karakter) og hvor din højre hånd så vil afspejle dit ydre liv og potentialer samt viser symboler på, hvordan den nærmeste fremtid bliver. Hvis du er venstrehåndet, er det modsat. 

Indisk håndlæsning er en videnskab i sig selv, men du kan sagtens få et indblik og lære at observere og studere din hånd. 
Under workshoppen vil du lære at kigge og læse dine egne hænder samt I vil arbejde to og to (læse hinandens hænder).
I slutningen af workshoppen får vi besøg af Lars Christian Schmith (www.mind-fitness.nu), som kommer og fortæller om Hundens år i henhold til Kinesisk astrologi og filosofi. Hundens år starter mandag den 5. februar. 


Tilmelding senest tirsdag den 30. januar. Du tilmelder dig ved enten at skrive en sms til Tina Kirstine på 2072 0519 eller mail tinajensen123@hotmail.com.


Lørdag den 7. april 2018 - Energimedicin og Medicinsk Qi-Healing
Sted: 
Øsal Ling, Fredensgade 39, Baghuset, 8000 Aarhus.
Tid: 
Kl. 10.00 - kl. 15.00.
Pris: 
550 kr.
Tilmelding er nødvendig. ​Undervisere: Tina Kirstine og Lars.

Du får på denne intensive workshop:
- Viden om vores aura (energikrop), chakra (energi-centre) og nadierne (meridianer) – den nye chakraviden.
- Hvordan vi kan skanne vores aura og chakra.
- Hvordan vi kan balancere vores chakra – herunder via Qi-Healing.
- Hvordan du kan heale dig selv og andre med medicinsk Qi-Healing.
- Akupressur - tryk på powerpunkterne.

Hvert chakra (hovedcentre) er forbundet med et specifikt organ eller endokrin kirtel samt meridianer. Disse chakra er vores ”energi-hjul” og er en stor del af vores subtile energisystem. Chakra fungerer som kanaler for vores livskraft i kroppen og hvis der er en dysfunktion eller blokering, så har det en indflydelse på hele vores energikrop. Disse blokeringer opstår, hvis der er en overdreven eller mangelfuld energi-tilstrømning.


Medicinsk Qi-Healing arbejder på vores aura/chakra og ned på celleniveau af det fysiske legeme. Det skaber balance på vores mentale, følelsesmæssige og spirituelle planer og forbedrer vores vitalitet og sundhed af vores energi-krop.

Du vil få udleveret materiale.
Alle øvelser og materiale er baseret på mange års personlig erfaring.

Tilmelding senest tirsdag den 3. april – på mobil 20720519 eller mail tinajensen123@hotmail.com. 


”Energi Medicin betyder at arbejde med kroppens visdom og dens iboende evne til at helbrede sig selv. Dr. Jane Ely”Unik banebrydende QiGong Trainee og Instruktør Uddannelse i samarbejde med www.mind-fitness.nu v/ Lars Christian Schmith. Opstart i efteråret 2017 i Roskilde og København.

Jeg vil være gæstelærer på ovennævnte uddannelse, hvor vi vil gå i dybden med QiGong, Integreret Energimedicin, åndedrætsterapi, kropsbevidsthed, meditation, dybdeafspænding, fysisk og spirituel anatomi samt medicinsk og psykologisk intuition.

Se mere på www.mind-fitness.nu.